Zoan Real Estate

Koe tuleva kotisi netissä.

Zoan Real Estate

Koe tuleva kotisi netissä.

Luomme immersiivisiä virtuaalitiloja

Zoan Real Estate luo immersiivisiä online-kokemuksia kaikenlaisiin tiloihin yhdistämällä 3D-visualisointia, reaaliaikaista mallinnusta ja uusinta teknologiaa. Autamme asiakkaitamme löytämään ja kokemaan tulevan kotinsa netissä virtuaalitodellisuuden, 360-kierrosten, videoiden ja kuvien avulla.

Digitaalinen
kaksonen

Zoan Real Estaten Digitaalinen kaksonen on virtuaalinen versio jo rakennetusta tai rakenteilla olevasta tilasta. Digitaalisen kaksonen mahdollistaa täysin uudenlaisen tavan visualisoida rakennuksia, asuntoja tai toimitiloja tarkemmin kuin ikinä aiemmin. Digitaalinen kaksonen on suunniteltu tuomaan ennennäkemäntöntä realismia ja immersiivisyyttä kiinteistönvälitykseen netissä.

Tuotteemme

Digitaalinen kaksonen

Digitaalinen kaksonen on interaktiivinen, virtuaalinen versio rakennuksen naapurustosta, julkisivuista, kerroksista ja asunnoista. Immersiivinen kierros rakennukseen antaa asiakkaillemme mahdollisuuden kokea realistisen vierailun kaikenlaisiin tiloihin, täysin netissä.

Toimitilaportaali

Toimitilaportaali on perinteisen toimitilavälityksen seuraava evoluutioaskel, joka on suunniteltu tekemään tilojen hallinnoinnin ja vuokraamisen entistä tehokkaammaksi. Visuaalisesti hiottu ja suoraviivainen käyttöliittymä tekee toimitilojen esittelystä innostavan ja käyttäjäystävällisen kokemuksen.

Videokierros

Videokierros hyödyntää sosiaalisesta mediasta tuttuja, intuitiivisia eleitä sekä reaaliaikaisen mallin ja videon yhdistelmää tilojen esittelyyn. Videokierros mahdollistaa interaktiivisen tilan muokkauksen muun muassa värimaailmojen, materiaalien ja sisustussuunnittelun osalta. Videokierros on täysin uusi tapa kokea tiloja, antaen ennennäkemättömän realistisen ja immersiivisen kokemuksen asunnosta suoraan nettiselaimessa.

3D-visualisointi

Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia visualisointipalveluita kiinteistöalan markkinointitiimien kaikkiin tarpeisiin. Palvelumme kattavat markkinoitavan alueen, rakennuksen ja sen sisätilojen visualisoinnin virtuaalitodellisuuden, 360-kierrosten, 3D-mallien, kuvien ja videoiden avulla.

Projektejamme

Lumo One

Loimme digitaalisen kaksosen 31-kerroksisesta Lumo One Tower pilvenpiirtäjästä Helsingissä hyödyntäen 3D visualisointeja rakennuksesta, sen kerroksista ja asunnoista 360-kierrosten ja 3D-kuvien muodossa.

Bondi Junction

Loimme yhteistyössä austraalialaisen kumppanimme kanssa interaktiivisen digitaalisen kaksosen Sydneyssä sijaitsevasta luxus-asuinrakennuksesta showroom-ratkaisua varten. Tässä ratkaisussa esittelimme kohteen asuinaluetta, rakennuksen julkisivua ja asuntoja.

Hurstmon

Yhteistyössä austraalialaisen kumppanimme kanssa loimme kattavan katalogin digitaalista markkinointimateriaalia asiakkaallemme Landreamille heidän Hurstmon-kohteesta.

Erottaja 2

Visualisoimme remontoitavan kohteen toimistotiloja, käytäviä, neuvotteluhuoneita, ravintoloita ja sisäpihaa perinteikkään kauniissa Erottaja 2 rakennuksessa.

Asiakkaitamme

Asiakkaitamme